BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dilluns, 5 de juny del 2023

COLÒNIES 2n-Eco Centre Les Obagues


DIVENDRES 9 DE JUNY

BON DIA!!!! Acabem les colònies!! Mare meua avui com ha costat treure els llençols!!! Amb una mica de "ressaca d'il·lusió" ens hem espavilat i hem deixat les habitacions impecables amb tot recollit. Esperem que no trobeu cap sorpresa a dins de les maletes 😂😂😂😂 ❤️

Després d'esmorzar hem acabat els últims tallers que ens quedaven per grup i amb un bon dinar ja ens prepararem per tornar a casa.

GRÀCIES PER ACOMPANYAR I DONAR-NOS L'OPORTUNITAT 

DE VIURE UNES GRANS COLÒNIES  😍👍

DIVENDRES TALLERS I FINAL


US COMPARTIM EL VÍDEO DE LES COLÒNIES AMB EL NOSTRE HIMNE! US ATREVIU A CANTAR-LO????

FOTO FINAL



DIJOUS 8 DE JUNY

Després de dormir ben poquet, fruit dels nervis del primer dia, ens despertem amb totes les energies per afrontar un dia ple de tallers d'aprenentatge. Anem al FORN, LA TRANSFORMACIÓ D'ALIMENTS, L'HORT, FARINA I PASTES i LA GRANJA.

Diferents grups gaudint dels monitors i monitores que ens acompanyen per ensenyar-nos l'estima de l'entorn natural, cuidar els animals i les plantes i, finalmemt, com fem els aliments com el pa/carn picada/mantega que després a les diferents menjades podrem consumir. 

Una experiència d'aprenentatge de 10 que estem exprimint al màxim! Gaudiu de les imatges!

PD: Avui ens toca disco per tant no ens espereu desperts al BLOG! Bona nit!!!!

DIJOUS TALLER MATÍ I TARDA 1



DIMECRES 7 DE JUNY

Ep! Ja hem arribat, estem molt bé i el viatge ha estat curt però intens! Només arribar els nostres amics i amigues de Les Obagues ens han donat la benvinguda i ens han obert les potrtes de casa seva. 

Hem descobert moltes sorpreses i després de dinar hem inciat els tallers! Sabeu què? Als tallers, els monitors i monitores del Eco Centre, ens han ensenyat moltes coses...i si no us ho creieu podeu mirar les MÉS DE 250 FOTOGRAFIES que flipareu!!!! 

DIMECRES TALLER TARDA-IMATGES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.