BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dilluns, 5 de juny del 2023

COLÒNIES 1r-VALLFOGONA RIUCORB

Hem conegut l'Ós Pelut i hem aconseguit el Tòtem! 

Gràcies indis i indies, fins la pròxima!

Amb la visita de l'Ós Pelut, després d'haver-nos convertit en grans petits indis, hem recuperat el tòtem i, gràcies a això, hem pogut rebre el penjoll de la bona sort amb la seva pedra màgica. Ha estat una superaventura que ens ha fet créixer respectant als altres i a la natura. Ens veiem aquesta tarda amb la nostra salutació índia: "JAO". 

US COMPARTIM EL VÍDEO "D'UN DIA A SOMSOMNIS" AMB EL NOSTRE HIMNE! US ATREVIU A CANTAR-LO????


GRÀCIES PER ACOMPANYAR I DONAR-NOS L'OPORTUNITAT 

DE VIURE UNES GRANS COLÒNIES  😍👍


Coneixerem l'Ós Pelut!

Ahir a la nit vam fer la cerimònia amb el Falcó Blanc, el cap de la tribu de les Trenes Roges. Gràcies a la seva pócima i els seus conjurs, ens hem disposat a recuperar el Tòtem perdut. Ens hem llevat molt descansats, havent dormit tota la nit profundament, aprop del nostre atrapasomnis i un gran malson ha quedat enredat dins seu. Potser serà la pista per trobar el tòtem i, per fi, poder conéixer al gran Ós Pelut. 


Divendres


Oh, no!! Ha desaparegut el TÒTEM!

Després d'una nit d'emocions i de despertar-nos ben d'hora ben d'hora, hem baixat a esmorzar i ens hem adonat que el nostre TÒTEM ha desaparegut. Estem cercant pistes per trobar-lo de nou. Mentrestant, estem acabant de construir el nostres tipis tot decorant-lo amb pinyes, pals i pedres. També, estem aprenent l'himne de les colònies i ens encanta!!

Dijous

* Tenim poca cobertura a la casa de colònies, les imatges es van pujant als albums a poc a poc. Podeu anar entrant per revisar les noves actualitzacions. Gràcies!😊


Som indis i indies!

L'Ós Pelut ens ha convidat a participar de la seva tribu. Estem familiaritzant-nos amb les seves tradicions, la seva cultura, la seva manera de viure. Tot per ser uns bons indis i indies. Però sembla que l'alegria al poblat durarà poc temps...ja ho anirem veient!


Ja hem arribat, comença l'aventura!

Els nens i les nenes de primer ja hem descarregat les maletes i estem apunt per gaudir del primer dia de colònies. SOM-HI!!

Imatges de l'arribada



Preparats i preparades per l'aventura de les colònies!

Aquest dimecres 7 de juny els i les alumnes de 1r marxarem a la casa SomSomnis de Vallfogona de Riucorb. Estem molt nerviosos i nervioses però a la vegada gaudirem d'una exèriència única i fantàstica amb un entorn natural preciós. En aquest apartat de BLOG us anirem actualitzant poc a poc el que anirem fent (si les condicions de Wiffi ens ho permeten).

Per tant estigueu atents i atentes i us anirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.