BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dimarts, 4 de juny del 2024

COLÒNIES 1r-VALLFOGONA RIUCORB

 

HAN ESTAT UNES COLÒNIES GENIALS!!!!




La màgia del Gran Mag Poff

Finalment, amb la nostra ajuda el Gran Mag Poff recupera la seua màgia i ens ho demostra amb uns quants trucs!!

Per agrair-nos la nostra feina i esforç, ens dona uns diplomes molt bonics. Ara ja som AJUDANTS DE MAG! Estem supercontents!

Llàstima que això ja s'acaba...



Formació de MAGS i MAGUES Dijous

Després d'una nit d'emocions i de despertar-nos ben d'hora, hem baixat a esmorzar. El Gran Mag Poff ens ha demanat de fer l'entrenament de bruixot com a part de la formació per ser MAGS i MAGUES.

A la tarda, hem construït la nostra pròpia vareta.






Ja hem arribat, comença l'aventura! Dimecres

Els nens i les nenes de primer ja hem descarregat les maletes i estem a punt per gaudir del primer dia de colònies. SOM-HI!!

El Gran Mag Poff ha vingut perquè el puguem ajudar a recuperar la vareta i la màgia! De moment, l'hem ajudat a crear pocions i a ser uns bons mags i magues. A veure què toca demà!




* Tenim poca cobertura a la casa de colònies, les imatges es van pujant als albums a poc a poc. Podeu anar entrant per revisar les noves actualitzacions. Gràcies!😊



Preparats i preparades per l'aventura de les colònies!

Aquest dimecres 5 de juny els i les alumnes de 1r marxarem a la casa SomSomnis de Vallfogona de Riucorb. Estem molt nerviosos i nervioses però a la vegada gaudirem d'una exèriència única i fantàstica amb un entorn natural preciós. En aquest apartat de BLOG us anirem actualitzant poc a poc el que anirem fent (si les condicions de Wiffi ens ho permeten).

Per tant estigueu atents i atentes i us anirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.