BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dimecres, 8 de juny del 2022

COLÒNIES 1r VALLFOGONA DE RIUCORB


DIVENDRES 10 DE JUNY

Aixo s'acaba i avui ja ens toca plegar maletes! Una nit molt tranquila després de tota la FESTAAAA de la nit. Fantàstics els monitores i monitores que ens van organitzar la vetllada nocturna.
Aquest matí ens ha costat una mica més aixecar-nos però les ganes de passar-ho superbé ens ha donat les forces per començar un nou dia. 
Famílies, gràcies per fer el seguiment de les colònies pel nostre BLOG i us deixem les últimes imatges.


La Martina i la Maria estan molt contentes de la visita del Ratoncito Pérez


FOTOGRAFIES PER CLASSES



FOTOGRAFIA GRUPAL

Els i les indies més boniques del món, gràcies per TOT, una altra aventura per contar!

DIJOUS 9 DE JUNY

Bon dia famílies! Quina energia que tenim!!! Ja des de ben d'hora ens volem reunir amb la nostra tribu. Ja teniu les primeres imatges del dia d'avui!

BON DIA


SORPRESA!!! Hem perdut el nostre TÒTEM!!! Tot el matí hem fet una excursió al bosc per buscar el TÒTEM i descobrir a on està....hem interpretat la natura, hem seguit el rastre com els bons indis, hem treballat com un equip...encara no l'hem trobat però tenim pistes per continuar la nostra aventura a la tarda. Us deixem les imatges de l'excursió al bosc. 



SEGUIM BUSCANT! Sabem que un bon treball en equip és clau per aconseguir els nostres objectius...després de berenar una xocolata desfeta boníssima comencem a preparar la FESTA DE LA NIT fent la nostra corona de plomes!
Us compartim algunes imatges 



VOLEU VEURE EL NOSTRE TREN DE L'ALEGRIA! (CLICA AL VÍDEO)









DIMECRES 8 DE JUNY
Primer dia de colònies cumplint les nostres expectatives 100 x 100! Des de l'arribada a la casa SomSomnis de Vallfogona de Riucorb ja vam veure que aquestes colònies serien molt especials.

L'acollida dels monitors/es va ser fantàstica i després d'esmorzar vam fer jocs de convivència i arreglar les habitacions. Un cop tot estava al seu lloc, vam començar el nostre centre d'interés ELS INDIS....el gran FALCÓ BLANC i el seu TÒTEM van ser els protagonistes de tot el dia. Els tallers de la tarda van ser divertidíssims...vam construir cabanes, ens van explicar com organitzar-nos com a tribu, vam construir arcs amb fletxes i vam finalitzar un joc de nit amb els nostres estimats monitors/es. Sens dubte, un gran dia per acabar dormint rendits al llit!

Amb moltes ganes de demà!! Bona niiiit!

ARRIBADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.