BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dimarts, 4 de juny del 2019

Colònies 1r de primària. Vallfogona de Riucorb




DIVENDRES
Després d'haver gaudit d'una tarda i vespre espectaculars, on ens hem oblidat de les fotos i ens hem centrat en gaudir i passar-ho genial, i després d'haver tingut la festa de la tribu on hem ballat i cantat a ple pulmó les cançons tot fent ballaruca de la grossa, arribem al final de la nostra aventura havent après l'art de ser un bon indi i de la importancia de la tribu. Ens han otorgat d'un diploma que ens acredita com a indis!!
Us deixem les fotografies de les classes que hem participat en aquesta super AVENTURA!!






DIJOUS
Durant el matí estem aprenent totes les habilitats que tenen els indis i que en Llop Fosc i la seva tribu ens estan ensenyant. Mireu, mireu com estem fets uns experts en el tir en arc i en les diferents habilitats!!

Després d'haver passat una nit genial, ja que ahir vam estar buscant tresors indis pel bosc, amb les llanternes...ens hem despertat amb molta energia per encarar aquest dia ple de sorpreses i aventures...us deixem unes quantes fotos del nostre despertar!! i quins pijames tan i tan xulos!




DIMECRES

Just arribats, després d'haver tingut un matí ple d'emoció i un viatge fantàstic, hem arribat a la casa Somsomnis i hem fet una descoberta de l'entorn. Just abans de dinar hem fet les habitacions i hem conegut al Llop Fosc. Després de dinar, estem coneixent el poblat indi ja que el temps ens està respectant.
Us deixem l'enllaç on anirem penjant les fotografies d'avui: (cliqueu damunt la foto)







DIMARTS
Bon dia!

En aquesta entrada trobareu les fotografies de les colònies de 1r de primària a Vallfogona de Riucorb i un petit resum de les coses que anirem fent! VISCA ELS INDIS!!
ENS VEIEM DEMÀ A LES 9:15h ALS AUTOCARS!
Per ara us deixem amb el missatge que vam rebre a les aules d'en LLOP FOSC...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.