BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dijous, 7 de juny del 2018

COLÒNIES 2n. Vallfogona de Riucorb - Casa Somsomnis

Divendres 8 de juny

Després de la gran cerimònia d'ahir, on vam gaudir moltíssim i vam acabar molt cansats i satisfets; avui ens hem aixecat amb una gran sorpresa! ALGÚ ENS HA PRES I LLIGAT ELS KEDS!! Quina feinada hem tingut en desfer tots els nusos...però ens hem apanyat prou bé! Aquest matí, després d'agafar forces amb un bon esmorzar, hem anat a fer una excursió aviam si aclaríem qui ens havia fet la malifeta de bon matí. Un matí de passejada i de jocs!
Ja estem a punt de tornar, contents i cansats, cap a Lleida! Ens veiem aquesta tarda!!
SOM INDIS DE COLÒNIES!!!




Dijous 7 de juny

Avui ens hem despertat amb un sol espatarrant i amb moltíssimes ganes de passar-ho genial i seguir aprenent com és això dels indis i seguir aprenent-ne coses.
Matí de construcció de tippis i tarda de gimcana dels sentits. Més tard hem confeccionat el nostre atrapasomnis que ens ajudarà per la cerimònia d'aquesta nit a on ens ha convocat la nostra índia preferida: l'Àliga d'Or. Ens ha demanat que, després de dutxar-nos, ens posem el pijama per poder anar el màxim de preparats a l'acte d'aquesta nit...no sabem quina en duu pel cap aquesta índia!!





Dimecres 6 de juny

Vam sortir de l'escola ple d'il·lusió i amb un cel un xic encapotat. El dia no ens ha acompanyat gaire, encara que en algunes estones ens ha donat una mica de treva, que hem aprofitat per sortir a fora, explorar l'entorn i endinsar-nos en el genial bosc que ens rodeja.
També, hem conegut a un explorador que està investigant la presència d'indis en aquestes contrades i, al vespre, hem conegut a la índia que ens ha explicat moltes coses de com viu.
Tot i que ens va costar una mica agafar el son perquè estàvem molt contents encara i engrescats...hem passat una nit genial i recarregat les piles pel dia tan xulo que ens espera...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.