BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dilluns, 13 de juny del 2016

Colònies de 1r Primària LES OBAGUES (Juneda)

13 de juny -Arribada-

Els alumnes de 1r de primària han arribat a les Obagues sota el crit "Ja hem arribat sense els pares!!!" Superdivertits i amb molt entusiasme hem fet les habitacions de 10 i hem fet un joc de descoberta per l'entorn...aquesta tarda comencem tallers, ja us ho explicarem...de moment podeu veure el vídeo de l'arribada.




Compartirem unes imatges representatives de la tarda. Més endavant en farem de tots els grups!!! Ens ho estem passant pipa!!!!!





Finalment us fem un breu resum dels tallers, demà més! L'experiència i l'aprendre tocant les coses són claus al taller, podreu visualitzar aquest vídeo i ho entendreu tot! (paciència s'està carregant)


14 de juny -ens despertem amb energia!-
Després del nervis de la primera nit...no us podeu imaginar el què ens ha costat aixecar-nos...bé potser sí que us ho podeu imaginar!!!!...gaudiu vosaltres mateixos de les imatges. Per cert! S'han acabat de penjar les imatges d'ahir si les voleu tornar a visualitzar ja hi ha 100 fotografies!
Gaudiu del vídeo del Bon Dia!


Seguim amb novetats i us presentem el taller estrella que tots els vostres fills/es faran durant aquestes colònies!!...el taller d'apicultors!!! aquí teniu una mostra de la nostra experiència...feia una mica de por!! (espereu que es carregui, paciència)


15 de juny -últims moments-
ÈXIT ES-PEC-TA-CU-LAR!!!! Ahir a la nit no vau decepcionar i la connexió amb directe es va traduir amb 94 comentaris 127 likes amb més de 2000 visualitzacions pel facebook i arribant a més de 5000 persones!! una cosa mai vista a MARISTES!!! GRÀCIES PER SER LA NOVETAT!!!
Avui al matí temps per fer maletes i acabar els tallers que encara no hem fet...alegria, últims moments per acomiadar-nos de la casa i molt bon rotllo entre tots!
Ara només falta que arribem aquesta tarda amb un molt bon viatge i els vostres fills/es us expliquin les seves aventures...bueno els que puguin!! perquè ens imaginem que hi haurà son...molta son!!! I DEMÀ COL·LE!!!!!....ENS VEIEM AQUESTA TARDA!!!!
Us hem preparat dues sorpreses.
1- un vídeo de les tasques d'uns bons ramaders.
2- el vídeo + foto de comiat!! tenim moltes ganes de trobar-nos aquesta tarda!






 


I, ara sí que us deixem amb el recull d'imatgesla sortida, on us podem assegurar que surt el vostre fill/a...busqueu-lo entre les 191 imatges però surt seguríssim!!!! 

Gràcies pel vostre acompanyament!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.