BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dimecres, 9 de març del 2016

INCA una gossa especial

El dimarts 8 de març al col·legi Maristes, ens va visitar una campiona increïble de AGILITY: l'Inca. L'Inca és la gossa pastor belga Malinois de competició, campiona d'equips de Catalunya, i la seva guia és la Cristina que també ens va visitar. En Rúben i la Cristina ens van fer una explicació del ensinistrament del gos i tot el què comporta cuidar-lo i educar-lo. Per això, durant el matí, vam fer un  seguit de preguntes per aprendre i ens van fer una exhibició al pati i a l'aula.
Cal recordar que CLUB AGILITY LA DAGA (Mollerussa) té un treball específic a domicili en modificacions de conducta canina, on també treballen amb nens de les nostres edats (6 a 7 anys). Segons ens van poder explicar, són educadors de gos, així com educadors de les persones que volen ser uns bon guies i iniciar-se en el món de la bona conducta canina.
Aquesta activitat està enmarcada dins del Projecte dels Animals on la classe de 1rA ha escollit el gos. Volem agrair enormement la involucració i el temps que els responsables del CLUB AGILITY LA DAGA han dedicat per nosaltres. Us passem informació del seu BLOG i no us perdeu activitat que realitzen el cap de setmana, ja que la setmana vinent aniran a competir a Tàrrega amb l'Inca, la gossa que ens va visitar. Us passem el seu BLOG http://clubagilityladaga.blogspot.com.es/  on podreu trobar tota la informació que necessitareu. També us passem l'enllaç  del vídeo que hem fet de l'activitat a l'aula. 
Moltes gràcies a totes les persones que heu fet aquesta activitat!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.