BLOG DELS ALUMNES I MESTRES DEL 1r CICLE DE PRIMÀRIA

dilluns, 20 d’octubre del 2014

Obrint portes a 2nC!

Aquests mesos de setembre i octubre, hem tingut un començament molt intens, per això us volem detallar totes les sorpreses que hem anat fent:

1.Hem conegut i hem donat la benvinguda al nostres amics : l´Aleix  i la Jana. Simpàtics i agradables s’ha adaptat a la perfecció a la nostra classe...com diem a 2nC “SOM DOS MÉS A LA FAMÍLIA!”

2.La primera setmana de curs,vam disfrutar d´una sortida de convivència genial! Gràcies al Claudi Claus que ens va invitar a ajudar-lo a trobar les claus que necessitava, al Parc de l´Aigua !!

3.Després d’una assemblea força interessant, hem decidit que decorarem amb un preciós PAÓ la nostra porta de classe, per tal d´obrir una porta ben decorada per tots (ho podeu veure al vídeo).

 4.El  divendres , 26 de setembre, al matí vam tenir la sort de compartir una bona estona a la FIRA DE SANT MIQUEL. Vam visitar moltes paradetes i, vam poder gaudir del muntatge audiovisual AFRUCAT (espai fruita) molt interessant.

5.Ja hem començat a treballar la plàstica i la primera obra que han fet ha estat dibuixar un paisatge per treballar la línia de l'horitzó. S´ho van passar genial i les produccions artístiques van ser variades i molt creatives.

6. A part de treballar moltíssim, també ens ho passem molt bé cantant i ballant el lema!


7.- El passat dijous, 16 d´octubre , vam anar a la ludoteca d´Arenys i ens ho vam passar genial! Va ser un matí especial! (ho podreu observar al vídeo)

Gràcies per estar ben atents i continuem obrint portes cada pas que fem a l’escola!
Fins aviat

NO US PERDEU EL VÍDEO ON PODEU VEURE TOT AIXÒ!!!



LA CLASSE DE 2nC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.